INGREDIENTS
Tres ous, una copeta de Rom Pujol, un vas de sucre (tipus tallat), 100 gr. Mantega , tres cullerades soperes ben plenes de Maizena, un sobre de Royal, 200 grams de nous , una poma ratllada, una punta de sal (opcional).
ELABORACIÓ
Barrejar els ous, el rom, el sucre, la mantega fosa, la Maizena, i el Royal. També pots passar-ho pel turmix.
Triturar les nous, ( podeu deixar-les fines o que es notin , segons el vostra gust).
Ratllar la poma i barrejar-ho tot.
Col·locar en una motlle i al forn uns quaranta cinc minuts aproximadament a 175º , varia segons el forn.
Espero que us quedi molt bo!!
Boníssim!Té un gust molt suau, la quantitat de nous és l'adequada, molt fi.
ResponEliminaFelicitats!
Ets una gran pastissera.
Pilar, això de les verdures sembla molt bó i fàcil, ja miraré de
ResponEliminafer-ho.