dimarts, 13 de març del 2012

PASTÍS DE NOUS

INGREDIENTS

Tres ous, una copeta de Rom Pujol, un vas de sucre (tipus tallat), 100 gr. Mantega , tres cullerades soperes ben plenes de Maizena, un sobre de Royal, 200 grams de nous , una poma ratllada, una punta de sal (opcional).
ELABORACIÓ

Barrejar els ous, el rom, el sucre, la mantega fosa, la Maizena, i el Royal. També pots passar-ho pel turmix.
Triturar les nous, ( podeu deixar-les fines o que es notin , segons el vostra gust).
Ratllar la poma i barrejar-ho tot.
Col·locar en una motlle i al forn uns quaranta cinc minuts aproximadament a 175º , varia segons el forn. 

Espero que us quedi molt bo!!




2 comentaris:

  1. Boníssim!Té un gust molt suau, la quantitat de nous és l'adequada, molt fi.
    Felicitats!
    Ets una gran pastissera.

    ResponElimina
  2. Pilar, això de les verdures sembla molt bó i fàcil, ja miraré de
    fer-ho.

    ResponElimina