dijous, 22 de març del 2012


BRANDADA DE BACALLÀ AMB MELMELADA DE PEBROTS DEL  PIQUILLO

Ingredients

500 gr de bacallà
Un pot de crema de llet de 250 gr.
Un got d’oli
Dos alls.
Formatge ratllat (opcional).
400 gr de pebrots del Piquillo
300 gr de sucre.
Vinagre.
Un paquet de torradetes (de sèsam, integrals, etc..)

Preparació

Dessalar el bacallà i posar-lo a coure fins que arrenqui el bull, escorre’l i col·locar en un pot amb la crema de llet i el got d’oli i els dos grans d’all, triturar-ho fins que quedi cremós.
En un caçó col·locar el pebrots del “piquillo”, ben nets de llavors , afegir el sucre, un raig de vinagre, triturar i coure com si fos una melmelada (mitja hora aproximadament). Provar-ho per veure si està al nostra gust ( de sucre i de cocció).
Col·locar la brandada en una plata i passar-la pel forn, fins que agafi color, pot afegir-hi formatge per sobre (opcional).
Servir la brandada, acompanyada amb la melmelada i les torradetes en una plata ben presentada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada