dijous, 15 de març del 2012

LLOM DE BACALLÀ AMB TOMATA I SALSA D'ALLS TENDRES


Ingredients

Per 5 talls bacallà
1 ceba
1 kg, tomata.
1 manat alls tendres
1 rovell ou
Oli i sal


Sofregir la ceba fins que quedi de color de mel, afegir la tomata i coure tot junt.
Coure els alls tendres a la paella, quan siguin cuits triturar-los amb un rovell d’ou, oli i sal.
Col·locar la salsa de tomata en una plata per anar al forn, posar els talls de bacallà a sobre i untar-los amb la salsa d’alls.
Coure al forn a 180º uns quinze minuts aproximadament, i gratinar cinc minuts mes.
Boníssim
















1 comentari:

  1. L'altre dia vaig fer la teva recepte i la veritat és que surt boníssim aquest bacallà,ara que el bacallà és pot fer de tantes maneres, jo també el faig al "píl-píl" i també està molt bo.

    ResponElimina